loader image

جستجو

فارن افرز:
جنگ پنهان علیه اذهان آمریکایی

مرکز مطالعات سورین

چکیده

نشریه «فارن افرز» در یادداشت خود با اشاره به جنگ پنهان علیه اذهان آمریکایی، عنوان کرد: هیچ پیام واحدی نمی‌تواند انتخابات را ‌به‌نفع یک نامزد ‌‌ریاست‌جمهوری تغییر دهد.

فهرست مطالب

به‌گزارش مرکز مطالعات سورین، نشریه فارن افرز در یادداشت خود به‌قلم «استرادنر» «شد» نوشت: در ماه سپتامبر سال 2024، وزارت دادگستری آمریکا دو کارمند شبکه خبری راشاتودی، یک شرکت رسانه‌ای دولتی روسیه را در ارتباط با انتقال 10 میلیون دلار به یک استارتاپ رسانه‌ای مستقر در ایالت تنسی آمریکا متهم کرد.

مقامات آمریکا این افراد را به پول‌شویی و عدم ثبت‌نام ‌به‌عنوان عوامل خارجی متهم کردند، اما پرونده آن‌ها تهدیدی گسترده‌تر را آشکار کرد.

تلاش‌های مستمر روسیه و دیگر دشمنان آمریکا برای مسموم کردن محیط اطلاعاتی در آمریکا. دوره‌های انتخابات ریاست‌جمهوری پیشین در سال‌های 2016 و 2020 شاهد تلاش‌های مشابهی از سوی روسیه و سایر بازیگران برای وارد کردن اطلاعات نادرست به مصرف رسانه‌ای (مجموع اطلاعات و رسانه‌های سرگرمی است که توسط یک فرد یا گروه دریافت می‌شود) آمریکایی‌ها بود.

امسال هم تفاوتی نداشت. با دخالت ناخواسته تأثیرگذاران و مفسران راست‌گرای برجسته، این شرکت در تنسی ویدئوهایی به زبان انگلیسی را در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک و یوتیوب منتشر کرد که دیدگاه‌ها را مطابق با علاقه مسکو به تقویت شکاف‌های داخلی آمریکا، بر اساس کیفرخواست وزارت دادگستری ترویج می‌کرد.

با رشد چشمگیر پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی در دو دهه گذشته، دولت‌ها کانال‌های جدیدی پیدا کرده‌اند که از طریق آن می‌توانند پیام‌های خود را منتشر و مخالفان خود را تضعیف کنند.

روسیه ‌به‌طور مشهور ‌به‌دنبال تأثیرگذاری بر انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2016 آمریکا بود.

براساس یک گزارش اطلاعاتی آمریکا در سال 2017 که از طبقه‌بندی خارج شده است، عوامل روسی با انتشار اطلاعات به دست آمده از طریق هک و پر کردن فیدهای رسانه‌های اجتماعی با محتوای تحریک‌آمیز تلاش کردند هم دموکرات‌ها و هم جمهوری خواهان را تضعیف کنند.

چیزی که ممکن است به نظر، انبوهی از پست‌های مختلف در رسانه‌های اجتماعی باشد، در واقع قدرت فوق‌العاده‌ای دارد. هدف عملیات نفوذ مهندسی تغییر در تصمیم‌گیری دشمن با شکل دادن به دیدگاه‌های شهروندان است.

اندازه‌گیری اثرات کامل عملیات نفوذ در حین انجام آن‌ها یا حتی پس از پایان آن‌ها دشوار است.

این فعالیت‌ها ذاتاً بلندمدت هستند و به قصد ایجاد هرج‌ومرج، نارضایتی و سوءظن در یک جمعیت هدف در‌‌مدت طولانی است.

هیچ پیام واحدی نمی‌تواند انتخابات را ‌به‌نفع یک نامزد ‌‌ریاست‌جمهوری تغییر دهد.

در عوض، این اثر تجمعی عملیات نفوذ است که منجر به تغییر دیدگاه افراد در مورد یک موضوع یا شخص خاص می‌شود.

واشنگتن باید درک کند که عملیات اطلاعاتی نوعی درگیری طولانی‌مدت بین دشمنان است که در آن افراد می‌توانند ‌به‌سرعت موفقیت و شکست را تجربه کنند.

واکنش دولت آمریکا به عملیات نفوذ خارجی اغلب از هم گسیخته و به اندازه کافی زیرکانه نیست. واشنگتن این فعالیت‌ها را ‌به‌عنوان موضوعی می‌بیند که باید توسط سازمان‌های مجری قانون رسیدگی شود.

در حقیقت، این حمله به حیات عمومی کشور پاسخ بسیار جامع‌تر و قاطع‌تری از سوی دولت را می‌طلبد.

چین، ایران و روسیه به دموکراسی آمریکا اعلام جنگ کرده‌اند. آن‌ها ‌به‌خوبی حملات خود را انجام می‌دهند در حالی که واشنگتن به اندازه کافی کاری برای دفاع از فضای اطلاعاتی کشور انجام نداده است.

بدون یک سیاست بازدارندگی معتبر، این دشمنان ‌به‌دنبال تضعیف آمریکا خواهند بود.