بهگزارش مرکز مطالعات سورین، اندیشکده گیت استون در مقاله جدید خود بهقلم «مجید رفیع زاده» نوشت: این احتمال خطرناک وجود دارد که اگر زمانی ایران سلاحهای هستهای داشته باشد، آنها به دست نیروهای نیابتی و گروههای شبههنظامی این کشور بیفتند یا دولت فناوری هستهای خود را با نائبان و متحدانش، از جمله دولت سوریه و طالبان در افغانستان به اشتراک بگذارد.
ایران در خارج از کشور کارخانجات اسلحهسازی تأسیس کرده و موشکهای بالستیک و سلاحهای پیشرفته را در کشورهای خارجی مانند سوریه میسازد.
این تسلیحات شامل موشکهای هدایتشونده نقطهزن با فناوری پیشرفته برای ضربه زدن به اهداف خاص است.
از بین بردن اسرائیل(رژیم صهیونیستی) نه تنها یکی از اصلیترین پیشگوییهای دینی ]آیتالله[ خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی بود، بلکه یکی از سیاستهای اصلی ]آیتالله[ خامنهای، جانشین وی و رهبر کنونی ایران است که این کشور از روی کره زمین محو خواهد شد.
باید بدون تردید برای دولت ایران روشن شود که آمریکا و متحدانش اجازه نخواهند داد دولت کنونی، یک کشور حامی تروریسم، خود را به سلاحهای هستهای مسلح کند و بهعنوان یک تهدید هستهای جهانی دیگر ظاهر شود.
مذاکرات هستهای دولت بایدن برای احیای برجام با روحانیون حاکم ایران به جایی نمیرسد، در حالی که به نظر دولت نقشه دوم ندارد.
ایران سرسختانه به پیشبرد برنامه هستهای خود ادامه میدهد و اخیراً دو دوربین نظارتی را که توسط آژانس بینالمللی انرژی اتمی نصب شده بود، خاموش و طبق گزارشها، حداقل 25 دوربین دیگر را حذف خواهد کرد.
روحانیون حاکم بر ایران همچنان ادعا میکنند که برنامه هستهای آنها برای مقاصد صلحآمیز طراحی شده، نه برای ساخت سلاح. اگر ایران در مورد فعالیتهای هستهای خود چیزی برای پنهان کردن ندارد، چرا دوربینهای نظارتی آژانس را خاموش میکند؟
دولت بایدن اخیراً اذعان کرده که ایران تنها چند هفته تا دستیابی به قابلیت گریز هستهای فاصله دارد. «آنتونی بلینکن» -وزیر امور خارجه آمریکا- ماه گذشته در جریان جلسه استماع کمیته روابط خارجی سنا در این مورد هشدار داد.
دولت بایدن باید فوراً نقشه دوم خود را اجرا کند. باید برای دولت ایران روشن شود که گزینههای نظامی علیه سایتهای هستهای این کشور روی میز است.