loader image

جستجو

ناینتین فورتی فایو:
پیامدهای شکست اوکراین را نیز در نظر بگیرید

مرکز مطالعات سورین

چکیده

وبگاه «ناینتین فورتی فایو» در گزارش خود ضمن اشاره به اینکه هرچه جنگ روسیه و اوکراین بیشتر ادامه یابد، مسکو قوی‌تر خواهد شد، عنوان کرد: پیامدهای شکست اوکراین را در نظر بگیرید.

فهرست مطالب

به‌گزارش مرکز مطالعات سورین،‌ وبگاه ناینتین فورتی فایو، وبگاه ناینتین فورتی فایو در گزارش خود به‌قلم «دنیل دیویس» عنوان کرد:  فرض بی‌چون و چرا در میان اکثریت مقامات ارشد آمریکا و ناتو این است که تا زمانی که جنگ بین روسیه و اوکراین ادامه داشته باشد.

یکی از مطلوب‌ترین نتایج سیاست غرب از جنگ همیشه برآورده خواهد شد و آن هم تضعیف روسیه است.

اما در واقع هرچه جنگ بیشتر ادامه یابد، روسیه قوی‌تر خواهد شد، نه ضعیف‌تر؛ بنابراین، غرب باید شروع به تفکر در رابطه با پیامدهای پیروزی نظامی روسیه کند.

ادامه نادیده گرفتن کورکورانه واقعیت‌های نوظهور در میدان نبرد می‌تواند شرایطی را که منجر به پیروزی روسیه شود و امنیت ملی ما را در معرض خطر بزرگی قرار دهد ایجاد کند.

اگر جنگ امروز به پایان رسد، روسیه برای سال‌های آینده در یک وضعیت ضعیف باقی می‌ماند که احتمالاً در دهه‌ها آثار آن باقی می‌ماند.

با این حال، به دلایل عملی، هر چه جنگ بیشتر طول بکشد، این پویایی ممکن است شروع به تغییر کند و به‌جای تضعیف بیشتر روسیه، نیروهای مسلح پوتین شروع به قوی‌تر شدن کنند.

اکثر نظامیان وقتی سعی می‌کنند برای جنگ بعدی آماده شوند سخت‌تر اشتباه می‌کنند. «انطباق تاکتیکی روسیه» از آغاز فاجعه‌بار خود منجر به وضعیت اضطراری یک «نیروی مسلح هماهنگ‌تر، واکنش‌گر و در حالت دفاعی قوی‌تر» شده است.

در حالی که گزارش شده است که سربازان پوتین تلفات بیشتری نسبت به اوکراین متحمل شده‌اند، اما روسیه میلیون‌ها مرد نظامی بیشتر از اوکراین دارد که می‌تواند بسیج کند.

اگر زلنسکی به‌دنبال پیروزی نظامی بر حریفش است و اگر پوتین نیز دنبال همین هدف است، پس یک طرف در نهایت از پا می‌افتد و روسیه نسبت به اوکراین نیروی انسانی بیشتری برای تغذیه دارد پس می‌توان نتیجه ادامه طولانی شدن جنگ را دید.

ناگفته نماند که هیچ‌کس در غرب نمی‌خواهد به‌دنبال راه‌حلی از طریق مذاکره با مسکو باشد که منجر به حفظ سرزمین‌های غیرقانونی روسیه شود؛

اما در نهایت، دولت آمریکا تعیین‌کننده ماجرا است. ما نباید اجازه دهیم که وضعیت به حدی بدتر شود که شاهد تکرار ناکامی‌ای باشیم که سال‌ها منفعلانه شاهد وقوع آن در افغانستان بودیم.

دولت باید حداقل به‌طور فعال آماده شود و احتمال عدم تحقق نتیجه مطلوب را در نظر بگیرد و هزینه شکست را نیز بتواند بپذیرد.